Fejsal Bujupi B.I.

Emri i biznesit Fejsal Bujupi B.I.
Emri tregtar Ferma e Shpezve ,,Belina-2"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810256124
Numri i biznesit 70294653
Numri fiskal 600338645
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 4
Data e regjistrimit 25/08/2005
Komuna Gllogoc
Adresa Arllat, ,
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Fejsal Bujupi Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Fejsal Bujupi 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
0147 Rritja e shpezëve Primarë
4633 Tregtia me shumicë e produkteve të qumështit, vezëve, vajrave dhe yndyrnave të gatimit Sekondarë
4722 Tregtia me pakicë e mishit dhe produkteve të mishit në dyqane të specializuara Tjera
4729 Tregtia me pakicë e produkteve të tjera ushqimore në dyqane të specializuara Tjera
4799 Tregtia tjetër me pakicë, jo në dyqane, tezga ose tregje Tjera
4632 Tregtia me shumicë e mishit dhe produkteve të tij Tjera