STL DYNAMICS SH.P.K.

Emri i biznesit STL DYNAMICS SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810820789
Numri i biznesit 70892847
Numri fiskal 600876249
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 22/10/2012
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Rexhep Luci 30 C,H e II nr.2
Telefoni 044-124-119
E-mail ///
Kapitali 10,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Armando Qama Drejtor menaxhues Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Mario Mançe 2,500.00€ 25.00%
Trim Musliu 2,500.00€ 25.00%
Visar Suhodolli 2,500.00€ 25.00%
Armando Qama 2,500.00€ 25.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
6110 Aktivitetet e telekomunikimit kabllor Primarë
5914 Aktivitetet e projektimit të filmit Tjera
4619 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash Tjera
7420 Aktivitetet e fotografimit Tjera
4754 Tregtia me pakicë e pajisjeve elekroshtëpiake në dyqane të specializuara Tjera
9412 Aktivitetet e shoqatave profesionale Tjera
7311 Agjencitë për publicitet Tjera
8412 Rregullimi i aktiviteteve të subjekteve, që ofrojnë shërbime shëndetësore, shërbime arsimore dhe kulturore, si dhe shërbime të tjera sociale, përjashtuar sigurimin social Tjera
9321 Aktivitetet e parqeve të argëtimit dhe atyre me orientim të caktuar Tjera
5911 Aktivitetet e prodhimit të filmave, videove dhe programeve televizive Tjera
6020 Aktivitetet e transmetimit të programeve televizive Tjera
9004 Funksionimi i objekteve të artit Tjera
4762 Tregtia me pakicë e gazetave dhe materialit të shkrimit, në dyqane të specializuara Tjera
7911 Aktivitetet e agjencive të udhëtimit Tjera
9003 Krijimtaria artistike Tjera