KROKOS SH.P.K.

Emri i biznesit KROKOS SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810818461
Numri i biznesit 70865122
Numri fiskal 600830823
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 17/07/2012
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Isa Kastrati
Telefoni 049-650-399
E-mail ///
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Ilmije Mehmeti Drejtor
Enis Mehmeti Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Ilmije Mehmeti 510.00€ 51.00%
Visar Krasniqi 490.00€ 49.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1072 Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar Primarë
1082 Prodhimi i kakaos, çokollatës dhe ëmbëlsirave Tjera
1086 Përpunimi i ushqimeve të homogjenizuara dhe ushqimeve dietike Tjera
1089 Përpunimi i produkteve të tjera ushqimore p.k.t Tjera
4636 Tregtia me shumicë e sheqerit, e çokollatës dhe e ëmbëlsirave Tjera
4638 Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë ushqimorë, përfshirë peshkun, krustacet dhe molusqet (frutat e detit) Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4724 Tregtia me pakicë e bukës, ëmbëlsirave, produkteve prej mielli dhe produkteve prej sheqeri, në dyqane të specializuara Tjera