Bon Vivant SH.P.K.

Emri i biznesit Bon Vivant SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810812025
Numri i biznesit 70787598
Numri fiskal 600719639
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 17/10/2011
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Rexhep Luci
Telefoni 049/506050
E-mail ///
Kapitali 6,000.00€
Statusi në ARBK Pasiv
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Genc Gashi Drejtor
Labinot Krasniqi Zv.Drejtor - Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Genc Gashi 2,000.00€ 33.33%
Labinot Krasniqi 2,000.00€ 33.33%
Uran Ismaili 2,000.00€ 33.33%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5630 Aktivitetet shërbyese të pijeve Primarë
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Sekondarë
5621 Furnizimi me ushqim me porosi për raste Tjera
5629 Aktivitetet e tjera shërbyese të ushqimit Tjera