Medical & Laboratory Services SH.P.K.

Emri i biznesit Medical & Laboratory Services SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810811770
Numri i biznesit 70783444
Numri fiskal 600715710
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 04/10/2011
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Ulpiana C-12,Hy.3 Nr.3
Telefoni +38308001888
E-mail ///
Kapitali 3,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Astrit Haxhismajli Drejtor Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Astrit Haxhismajli 3,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
8621 Aktivitetet e mjekësisë së praktikës së përgjithshme Primarë
8622 Aktivitetet e mjekësisë së specializuar Sekondarë
9609 Aktivitetet e tjera p.k.t. Tjera
4646 Tregtia me shumicë e artikujve farmaceutikë Tjera
4774 Tregtia me pakicë e artikujve ortopedikë dhe mjeksorë, në dyqane të specializuara Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera
4775 Tregtia me pakicë e artikujve kozmetikë dhe të tualetit, në dyqane të specializuara Tjera
8421 Marrëdhëniet me jashtë Tjera
7120 Testimi teknik dhe analizat Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
8610 Aktivitetet e spitaleve Tjera
2016 Prodhimi i plastikës në formë primare Tjera
7430 Aktivitetet e përkthimit dhe interpretimit Tjera
1722 Prodhimi i artikujve prej letrës me përdorim familjar dhe sanitar, letrës së tualetit Tjera
8623 Aktivitetet e dentistëve Tjera
4773 Tregtia me pakice e artikujve farmaceutikë në dyqane të specializuara (Barnatore) Tjera
2110 Prodhimi i produkteve bazë farmaceutike Tjera
9604 Aktivitetet e mirëmbajtjes trupore Tjera
8690 Aktivitetet e tjera të shëndetit të njeriut Tjera
4676 Tregtia me shumicë e produkteve të tjera të ndërmjetme Tjera