F&S By EMMETI GROUP SH.P.K.

Emri i biznesit F&S By EMMETI GROUP SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810808488
Numri i biznesit 70741202
Numri fiskal 600664181
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 05/04/2011
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, K.e Diellit II ,Lagja e Re
Telefoni 044/235-355
E-mail ///
Kapitali 2,500.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sani Osmani Drejtor
Visar Pllana Agj. i Regj.
Fejsal Mustafi Zv.Drejtor

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sani Osmani 1,250.00€ 50.00%
Fejsal Mustafi 1,250.00€ 50.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Primarë
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Sekondarë
4676 Tregtia me shumicë e produkteve të tjera të ndërmjetme Tjera
2599 Prodhimi i produkteve të tjera metalike p.k.t. Tjera
4322 Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit Tjera
4329 Instalime të tjera ndërtimore Tjera