Bejta & Adi SH.P.K.

Emri i biznesit Bejta & Adi SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810803991
Numri i biznesit 70679434
Numri fiskal 600508058
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 02/07/2010
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Maliq P.Gjinolli,2
Telefoni 044/298 171
E-mail ///
Kapitali 2,500.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Bahtir Gashi Agj. i Regj.
Bejtush Gashi Drejtor i Përgjithshëm

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Bejtush Gashi 2,500.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5140552 BEJTA & ADI SH.P.K. Ferizaj, Ferizaj
2 5177154 BEJTA & ADI SH.P.K Prishtinë, Prishtinë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4641 Tregtia me shumicë e tekstileve Primarë
4642 Tregtia me shumicë e veshjeve dhe këpucëve Sekondarë
4643 Tregtia me shumicë e pajisjeve elektroshtëpiake Tjera
4644 Tregtia me shumicë e porcelanit dhe artikujve të xhamit, si dhe e materialeve pastruese Tjera
4645 Tregtia me shumicë e artikujve të parfumerisë dhe kozmetikës Tjera
4646 Tregtia me shumicë e artikujve farmaceutikë Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4751 Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Tjera
4772 Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara Tjera
4799 Tregtia tjetër me pakicë, jo në dyqane, tezga ose tregje Tjera