LIPS & BISTRO SH.P.K.

Emri i biznesit LIPS & BISTRO SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810800666
Numri i biznesit 70628376
Numri fiskal 600390380
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 14/12/2009
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Fehmi Agani, 29 - A
Telefoni 044 640 247
E-mail ///
Kapitali 2,500.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Luard Miftari Menaxher
Veton Zuka Drejtor - Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Luard Miftari 833.34€ 33.33%
Veton Zuka 833.33€ 33.33%
Ylli Miftari 833.33€ 33.33%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5143314 Lips Caffe Prishtinë, Prishtinë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5630 Aktivitetet shërbyese të pijeve Primarë
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Sekondarë
5621 Furnizimi me ushqim me porosi për raste Tjera