Zaslon Kosova L.L.C.

Emri i biznesit Zaslon Kosova L.L.C.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810795015
Numri i biznesit 70537745
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 10/11/2008
Komuna Prishtinë
Adresa Hajvali
Telefoni 049/642020
E-mail ///
Kapitali 2,500.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Albert Hajrizaj Agj.i Regj.
Benjamin erazem Pintar Drejtor

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Martin Berishaj 375.00€ 15.00%
Benjamin erazem Pintar 2,125.00€ 85.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1820 Riprodhimi i mediave të incizuara Primarë
4618 Aktivitetet e ndërmjetësimit të specializuar për shitjen e produkteve të veçanta Sekondarë
4666 Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve të tjera të zyrave Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera
5829 Publikimi i softuerëve të tjerë Tjera
6209 Teknologjia tjetër informative dhe aktivitetet shërbyese kompjuterike Tjera
6311 Përpunimi i të dhënave, hostimi i informacionit dhe aktivitetet e lidhura me to Tjera
7219 Kërkime dhe zhvillime të tjera eksperimentale në shkencat natyrore dhe inxhinieri Tjera
9511 Riparimi i kompjuterëve dhe pajisjeve periferike Tjera