RUGOVE SH.P.K.

Emri i biznesit RUGOVE SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810794819
Numri i biznesit 70535971
Numri fiskal 600268561
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 27/10/2008
Komuna Obiliq
Adresa Dardhishtë, Rr.Hasan Prishtina p.n
Telefoni 045 500 624
E-mail ///
Kapitali 13,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Brikena Kelmendi Drejtor-Agj. i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Kelmendi 13,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5013682 Djathorja Djathë Rugove Pejë, Drelaj

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1051 Prodhimi i produkteve të qumështit Primarë
4631 Tregtia me shumicë e frutave dhe perimeve Tjera
4632 Tregtia me shumicë e mishit dhe produkteve të tij Tjera
4633 Tregtia me shumicë e produkteve të qumështit, vezëve, vajrave dhe yndyrnave të gatimit Tjera
4638 Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë ushqimorë, përfshirë peshkun, krustacet dhe molusqet (frutat e detit) Tjera
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera
4721 Tregtia me pakicë e frutave dhe perimeve në dyqane të specializuara Tjera
4722 Tregtia me pakicë e mishit dhe produkteve të mishit në dyqane të specializuara Tjera
4723 Tregtia me pakicë të peshkut, krustaceve dhe molusqeve (frutave te detit) në dyqane të specializuara Tjera
4729 Tregtia me pakicë e produkteve të tjera ushqimore në dyqane të specializuara Tjera
0322 Akuakultura në ujra të ëmbla Tjera
1011 Përpunimi dhe konservimi i mishit Tjera
1020 Përpunimi dhe konservimi i peshkut, krustaceve dhe molusqeve Tjera
1032 Përpunimi i lëngut të frutave dhe perimeve Tjera
1039 Përpunimi dhe konservimi tjetër i frutave dhe perimeve Tjera