D.P.T. " ERONA COM "
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70019699
Nr Fiskal 600233712
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 2
Data e konstituimit 2011.09.02
Data e Aplikimit 2003.05.08
Komuna Obiliq
Adresa Adem Jashari
Telefoni 044 271 743
E-mail
Kapitali 00.00€
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Skender Gashi Agj. i Regj.
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Skender Gashi %
Aktivitet/et
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë
4721 Tregtia me pakicë e frutave dhe perimeve në dyqane të specializuara Sekondarë
4722 Tregtia me pakicë e mishit dhe produkteve të mishit në dyqane të specializuara Tjera