Sherif Muçiqi B.I.

Emri i biznesit Sherif Muçiqi B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810086894
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 22/01/2018
Komuna Podujevë
Adresa Podujevë, Skenderbeu
Telefoni 044/377-422
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 25/01/2019
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sherif Muçiqi Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sherif Muçiqi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9522 Riparimi i pajisjeve elektroshtëpiake dhe pajisjeve për shtëpi dhe të kopshtarisë Primarë
9529 Riparimi i artikujve personal dhe shtëpiakë p.k.t. Sekondarë