Arsim I. Morina B.I.

Emri i biznesit Arsim I. Morina B.I.
Emri tregtar N.SH. " RRONI - TIR SERVICE "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810202664
Numri i biznesit 71155617
Numri fiskal 600106795
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 22/04/2015
Komuna Lipjan
Adresa Konjuh, Magj.Prishtinë - Ferizaj Km.11
Telefoni 044-155-604
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Arsim Morina Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Arsim Morina %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Tjera
4730 Tregtia me pakicë e karburantit për automjete në dyqane të specializuar Tjera