Xhemail Istogu B.I.

Emri i biznesit Xhemail Istogu B.I.
Emri tregtar NTP,,Fisniku"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810253188
Numri i biznesit 70172643
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 21/07/2004
Komuna Gllogoc
Adresa Polluzhë, ,
Telefoni 044 140 871
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Xhemajl Istogu Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Xhemail Istogu 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Primarë