Dyqani i Pavarur Tregtar Rimi
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70011205
Nr Fiskal
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 1
Data e konstituimit 2003.03.06
Data e Aplikimit 2003.04.18
Komuna Lipjan
Adresa ,
Telefoni
E-mail
Kapitali 00.00€
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Florim Krasniqi %
Aktivitet/et
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë
4724 Tregtia me pakicë e bukës, ëmbëlsirave, produkteve prej mielli dhe produkteve prej sheqeri, në dyqane të specializuara Sekondarë
4725 Tregtia me pakicë e pijeve në dyqane të specializuara Tjera