Valbone S. Berisha B.I.

Emri i biznesit Valbone S. Berisha B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810092974
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 07/02/2018
Komuna Pejë
Adresa Çallapek, Çallapek
Telefoni +(383) 45-303-202
E-mail atdheu07@yahoo.de
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valbone Berisha Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valbone Berisha %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera
4721 Tregtia me pakicë e frutave dhe perimeve në dyqane të specializuara Tjera
4725 Tregtia me pakicë e pijeve në dyqane të specializuara Tjera
0113 Kultivimi i perimeve, pjepërave dhe shalqirit, bimëve rrënjore dhe tuberoze Tjera
0119 Kultivimi i bimëve të tjera njëvjeçare Tjera
0124 Kultivimi i frutave me bërthamë dhe frutave me farë Tjera
0125 Kultivimi i frutave të tjera pemore, shkurreve dhe arrave Tjera
0128 Kultivimi i erëzave, bimëve aromatike, farmaceutike dhe mjekësore Tjera
0129 Kultivimi i bimëve të tjera shumëvjeçare Tjera
0161 Aktivitetet ndihmëse për prodhimet bimore Tjera