Jusuf S. Krasniqi B.I.

Emri i biznesit Jusuf S. Krasniqi B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810773300
Numri i biznesit 71312984
Numri fiskal 601676101
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 05/09/2016
Komuna Pejë
Adresa Trestenik, Trestenik
Telefoni 045-650-859
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Jusuf Krasniqi Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Jusuf Krasniqi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Primarë
4311 Demolimi i objekteve Tjera
4331 Punime suvatimi Tjera
4391 Punimet e kulmit (çatisë) Tjera