Brikena Kastrati B.I.

Emri i biznesit Brikena Kastrati B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810773102
Numri i biznesit 71303489
Numri fiskal 601663447
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 03/08/2016
Komuna Pejë
Adresa Pejë, Bajram Curri
Telefoni 044-789-307
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Brikena Kastrati Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Brikena Kastrati %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9602 Sallonet e floktarisë dhe trajtimet e tjera të bukurisë Primarë