TOP MARKETING B.I.

Emri i biznesit TOP MARKETING B.I.
Emri tregtar D.P.SH." TOP MARKETING "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 71001725
Numri fiskal 601031967
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 05/11/2013
Komuna Pejë
Adresa Pejë, 12 Qershori p.n.
Telefoni 044-666-640
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Brikena Morina Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Brikena Morina %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
7320 Hulumtimi i tregut dhe matja e opinionit publik (sondazhet) Primarë
7311 Agjencitë për publicitet Tjera