Vizioni I Ri O.P.

Emri i biznesit Vizioni I Ri O.P.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Ortakëri e përgjithshme
Numri unik identifikues 810754459
Numri i biznesit 70590026
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 22/06/2009
Komuna Pejë
Adresa Kosuriq, p.n.
Telefoni 044/490-541
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Jahir Kastrati Agj.i Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Gashi %
Jahir Kastrati %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Primarë
4613 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndës së drurit dhe materialeve të ndërtimit Sekondarë
4618 Aktivitetet e ndërmjetësimit të specializuar për shitjen e produkteve të veçanta Tjera