VAG Group SH.P.K.

Emri i biznesit VAG Group SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 70868857
Numri fiskal 600838596
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 27/07/2012
Komuna Pejë
Adresa Dubovë
Telefoni 044136658
E-mail ///
Kapitali 10,000.00€
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 11/11/2014
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Adnan Spahijaj Drejtor & Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Adnan Spahijaj 3,300.00€ 33.00%
Valon Grabovci 3,300.00€ 33.00%
Visar Kelmendi 3,400.00€ 34.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Primarë
4339 Përfundimi dhe finalizimi i punëve të tjera të ndërtesave Tjera
4329 Instalime të tjera ndërtimore Tjera
4676 Tregtia me shumicë e produkteve të tjera të ndërmjetme Tjera
9329 Aktivitetet e tjera të argëtimit dhe rekreacionit Tjera
4322 Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit Tjera
4312 Përgatitja e vendpunishtes Tjera
4334 Lyerja dhe vendosja e xhamave Tjera
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tjera
5040 Transporti i brendshëm ujor i mallrave Tjera
6831 Agjencitë e patundshmërive Tjera
9319 Aktivitetet e tjera sportive Tjera
4211 Ndërtimi i rrugëve dhe autostradave Tjera
4662 Tregtia me shumicë e veglave të makinerive Tjera
4663 Tregtia me shumicë e makinerive të minierave, të ndërtimit, si dhe për punime inxhinierike Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera
4313 Testi i shpuarjes dhe shpuarja Tjera
4675 Tregtia me shumicë e produkteve kimike Tjera
4677 Tregtia me shumicë e mbeturinave dhe hekurishteve Tjera
9311 Funksionimi i objekteve sportive Tjera
9609 Aktivitetet e tjera p.k.t. Tjera
4291 Ndërtimi i projekteve të ujit Tjera
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Tjera
4321 Instalime elektrike Tjera
4331 Punime suvatimi Tjera
4333 Punime për veshjen e dyshemeve dhe mureve Tjera
4391 Punimet e kulmit (çatisë) Tjera
4332 Punime montimi nga druri dhe materiale të tjera Tjera
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tjera