DEVOLLI HOLDING SH.P.K.

Emri i biznesit DEVOLLI HOLDING SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810746414
Numri i biznesit 70852888
Numri fiskal 600809927
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 30/05/2012
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Magj. Prishtinë FushëKosovë, Fabrika e Amortizatorëve, .
Telefoni +38345605070
E-mail rafet.rrahimi@gmail.com
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Rafet Rrahimi Përfaqësues i autorizuar Sipas ligjit dhe statutit.
Ernesta Zhubi Drejtor Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Shkelqim Devolli 1,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5264197 SPLENDID ARENA Prishtinë, Prishtinë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5510 Hotelet dhe akomodimi i ngjashëm Primarë
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Sekondarë
5621 Furnizimi me ushqim me porosi për raste Tjera
5629 Aktivitetet e tjera shërbyese të ushqimit Tjera
5630 Aktivitetet shërbyese të pijeve Tjera
5590 Akomodime të tjera Tjera
6820 Qiradhënia dhe menaxhimi i patundshmërisë personale ose të marra me qira Tjera
6832 Manaxhimi i patundshmërisë në bazë të pagesës ose kontratës Tjera
8230 Organizimi të konferencave dhe panaireve afariste Tjera
9329 Aktivitetet e tjera të argëtimit dhe rekreacionit Tjera
1081 Prodhimi i sheqerit Tjera
1082 Prodhimi i kakaos, çokollatës dhe ëmbëlsirave Tjera
1083 Përpunimi i çajit dhe kafes Tjera
4110 Zhvillimi i projekteve të ndërtimit Tjera
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Tjera
4299 Ndërtimi i projekteve të tjera të ndërtimit civil p.k.t. Tjera
4637 Tregtia me shumicë e kafes, çajit, kakaos dhe erëzave Tjera