IMN Beton Plus SH.P.K.

Emri i biznesit IMN Beton Plus SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810745987
Numri i biznesit 70753669
Numri fiskal 600685765
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 4
Data e regjistrimit 27/05/2011
Komuna Pejë
Adresa Ramunë
Telefoni 044 302 398
E-mail ///
Kapitali 10,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Nysret Kastrati Agjent i rexhistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Nysret Kastrati 5,000.00€ 50.00%
Adnan Spahijaj 5,000.00€ 50.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5025087 Njesia IMN Beton Plus Sh.p.k Pejë, Gllaviçicë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
2363 Prodhimi i betonit të përzier, i gatshëm për përdorim Primarë
2370 Thyerja e gurit, formësimi dhe dhënia e formës përfundimtare Sekondarë
0812 Nxjerrja e zhavorrit dhe rërës, nxjerrja e argjilës dhe kaolinit Tjera
2361 Prodhimi i produkteve prej betonit për qëllime ndërtimi Tjera