Pro Trade Group SH.P.K.

Emri i biznesit Pro Trade Group SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 70746204
Numri fiskal 600682307
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 20/04/2011
Komuna Pejë
Adresa Pejë, Zhujë Selmani 77
Telefoni 045-771-771
E-mail ///
Kapitali 3,000.00€
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 05/08/2013
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Grabovci Drejtor-Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valon Grabovci 1,000.00€ 33.33%
Remzi Zeka 1,000.00€ 33.33%
Musa Aliu 1,000.00€ 33.33%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Primarë
4634 Tregtia me shumicë e pijeve Tjera
4635 Tregtia me shumicë e produkteve të duhanit Tjera
4639 Tregtia me shumicë, jo e specializuar, e artikujve ushqimorë, pijeve dhe duhanit Tjera
4642 Tregtia me shumicë e veshjeve dhe këpucëve Tjera
4643 Tregtia me shumicë e pajisjeve elektroshtëpiake Tjera
4645 Tregtia me shumicë e artikujve të parfumerisë dhe kozmetikës Tjera
4646 Tregtia me shumicë e artikujve farmaceutikë Tjera
4649 Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë shtëpiakë Tjera
4666 Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve të tjera të zyrave Tjera
4669 Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve Tjera
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tjera
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera
5510 Hotelet dhe akomodimi i ngjashëm Tjera
6110 Aktivitetet e telekomunikimit kabllor Tjera
9609 Aktivitetet e tjera p.k.t. Tjera
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Tjera
4211 Ndërtimi i rrugëve dhe autostradave Tjera
4321 Instalime elektrike Tjera
4329 Instalime të tjera ndërtimore Tjera
4339 Përfundimi dhe finalizimi i punëve të tjera të ndërtesave Tjera
4511 Tregtia e veturave dhe automjeteve me fuqi motorike të vogël Tjera