Brikena Morina B.I.

Emri i biznesit Brikena Morina B.I.
Emri tregtar D.P.Z." KENA "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810741802
Numri i biznesit 71056155
Numri fiskal 601109839
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 02/05/2014
Komuna Rahovec
Adresa Rahovec, Xhelal Hajda-Toni p.n.
Telefoni 049/210848
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Brikena Morina Agjente e Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Brikena Morina %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9525 Riparimi i orëve të dorës, të murit dhe argjentarisë Primarë
2652 Prodhimi i orëve dhe orëve të murit Tjera