“E MOTORS” L.L.C.

Emri i biznesit “E MOTORS” L.L.C.
Emri tregtar “E MOTORS” L.L.C.
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810172263
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 08/11/2018
Komuna Obiliq
Adresa Obiliq, Rr. Hasan Prishtina p.n.
Telefoni 038560462
E-mail ///
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Kelmendi Drejtor - Agjent i Registruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Kelmendi 1,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4540 Tregtia, mirëmbajtja dhe riparimi i motoçikletave dhe pjesëve e aksesorëve të tyre Primarë
4519 Tregtia e automjeteve të tjera Sekondarë
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Tjera
4531 Tregtia me shumicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Tjera
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Tjera
4618 Aktivitetet e ndërmjetësimit të specializuar për shitjen e produkteve të veçanta Tjera
4619 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash Tjera
4662 Tregtia me shumicë e veglave të makinerive Tjera
4669 Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve Tjera
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Tjera
7120 Testimi teknik dhe analizat Tjera
7711 Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) i veturave dhe automjeteve të lehta motorike Tjera
4511 Tregtia e veturave dhe automjeteve me fuqi motorike të vogël Tjera