RUGOVE Shije SH.P.K.

Emri i biznesit RUGOVE Shije SH.P.K.
Emri tregtar "Shije RUGOVE"
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810133778
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 13/06/2018
Komuna Obiliq
Adresa Obiliq, Rr. Hasan Prishtina p.n
Telefoni 038 560 462
E-mail info@rugove.eu
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Kelmendi Drejtor - Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Kelmendi 1,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5173078 Shije Rugove 2 Prishtinë, Prishtinë
2 5173086 Shije RUGOVE Prishtinë, Prishtinë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4729 Tregtia me pakicë e produkteve të tjera ushqimore në dyqane të specializuara Primarë
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Sekondarë
4631 Tregtia me shumicë e frutave dhe perimeve Tjera
4639 Tregtia me shumicë, jo e specializuar, e artikujve ushqimorë, pijeve dhe duhanit Tjera
4721 Tregtia me pakicë e frutave dhe perimeve në dyqane të specializuara Tjera
4617 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e mallrave ushqimore, pijeve dhe duhanit Tjera
4637 Tregtia me shumicë e kafes, çajit, kakaos dhe erëzave Tjera
4723 Tregtia me pakicë të peshkut, krustaceve dhe molusqeve (frutave te detit) në dyqane të specializuara Tjera
4722 Tregtia me pakicë e mishit dhe produkteve të mishit në dyqane të specializuara Tjera
4724 Tregtia me pakicë e bukës, ëmbëlsirave, produkteve prej mielli dhe produkteve prej sheqeri, në dyqane të specializuara Tjera
4725 Tregtia me pakicë e pijeve në dyqane të specializuara Tjera
4791 Tregtia me pakicë me porosi nga shtëpia nëpërmjet postës ose internetit Tjera
4632 Tregtia me shumicë e mishit dhe produkteve të tij Tjera