Cima Company B.I.

Emri i biznesit Cima Company B.I.
Emri tregtar D.T.,,Cima Company"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 80252889
Numri fiskal 600115077
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 04/10/2000
Komuna Gllogoc
Adresa Çikatovë e Re
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Arsim Morina %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë