Jusuf Krasniqi B.I.

Emri i biznesit Jusuf Krasniqi B.I.
Emri tregtar D. P. T. " MELISA "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810249301
Numri i biznesit 80279264
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 30/09/2000
Komuna Gllogoc
Adresa Gllogoc, Sheshi Fehmi Lladrovci
Telefoni 044/160-118
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Jusuf Krasniqi Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Jusuf Krasniqi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Primarë
4753 Tregtia me pakicë e qilimave, sixhadeve, veshjeve të mureve dhe dyshemeve, në dyqane të specializuara Sekondarë
4775 Tregtia me pakicë e artikujve kozmetikë dhe të tualetit, në dyqane të specializuara Tjera