D.P.Z. " Viola "
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70388129
Nr Fiskal
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 1
Data e konstituimit 2006.10.12
Data e Aplikimit 2006.10.12
Komuna Gjilan
Adresa , Preshevës
Telefoni
E-mail
Kapitali 00.00€
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Florim Krasniqi %
Aktivitet/et
1623 Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese Primarë
4332 Punime montimi nga druri dhe materiale të tjera Sekondarë