Bujar H. Shala B.I.

Emri i biznesit Bujar H. Shala B.I.
Emri tregtar D.P.SH. Automekanik " Shala "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810201814
Numri i biznesit 71135853
Numri fiskal 601218929
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 25/02/2015
Komuna Pejë
Adresa Pejë, Sali Çeku
Telefoni 044-708-709
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Bujar Shala Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Bujar Shala 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë
3832 Rikuperimi i materialeve të klasifikuara Tjera