Shqipe Nikqi B.I.

Emri i biznesit Shqipe Nikqi B.I.
Emri tregtar N.T.H. Pushimore " GURRA"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810201806
Numri i biznesit 71135845
Numri fiskal 601218911
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 25/02/2015
Komuna Pejë
Adresa Shtypeq i Madh
Telefoni 044 732 878
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Shqipe Nikqi Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Shqipe Nikqi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
6820 Qiradhënia dhe menaxhimi i patundshmërisë personale ose të marra me qira Primarë
5530 Kampingjet, parqet me mjete rekreative dhe me rimorkio Sekondarë
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Tjera