Egzon M. Hasani B.I.

Emri i biznesit Egzon M. Hasani B.I.
Emri tregtar D.P.T. '' XILI-A ''
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810201781
Numri i biznesit 71135756
Numri fiskal 601218698
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 25/02/2015
Komuna Gjakovë
Adresa Gjakovë, Abedin Terbeshi p.n.
Telefoni 044-229-126
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Hasani Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Hasani %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4772 Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara Primarë
9609 Aktivitetet e tjera p.k.t. Sekondarë