Visar K. Gashi B.I.

Emri i biznesit Visar K. Gashi B.I.
Emri tregtar D.P.T. " Termika "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810249096
Numri i biznesit 80187777
Numri fiskal 600142666
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 30/08/2000
Komuna Gllogoc
Adresa Gllogoc, E Feronikelit
Telefoni 044 181 207
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Gashi Agj. i Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Gashi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4752 Tregtia me pakicë e artikujve elektronikë, ngjyrave dhe xhamit, në dyqane të specializuara Primarë
4322 Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit Tjera