R MEDIA L.L.C.
Emri i biznesit R MEDIA L.L.C.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811275157
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 5
Data e regjistrimit 28/02/2019
Komuna Prishtinë
Adresa Lah Nimani, Nr.22
Telefoni +38344263262
E-mail bekim.kabashi@gmail.com
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Statusi në ATK ///
Personat e Autorizuar
Bekim Kabashi Drejtor
Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Hekuran Gashi 300.00€ 30.00%
Shkumbin Kajtazi 150.00€ 15.00%
Bekim Kabashi 400.00€ 40.00%
Mentor Gjergjaj 150.00€ 15.00%
Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
Aktivitet/et
6312 Web portalet Primarë
6391 Aktivitetet e agjencive të lajmeve Sekondarë
1820 Riprodhimi i mediave të incizuara Tjera
5911 Aktivitetet e prodhimit të filmave, videove dhe programeve televizive Tjera
5912 Aktivitetet e post-produksionit të filmave, videove dhe programeve televizive Tjera
5913 Aktivitetet e shpërndarjes së filmave, videove dhe programeve televizive Tjera
5914 Aktivitetet e projektimit të filmit Tjera
5920 Incizimi i zërit dhe aktivitetet e publikimit të muzikës Tjera
6020 Aktivitetet e transmetimit të programeve televizive Tjera
7311 Agjencitë për publicitet Tjera
7312 Publiciteti përmes mediave Tjera
7320 Hulumtimi i tregut dhe matja e opinionit publik (sondazhet) Tjera