<

News and Events

Platforma e Re Elektronike për Regjistrimin Online të Bizneseve

Prishtinë, 08/02/2019

Ju njoftojmë se Agjensioni për Regjistrimin e Bizneseve në Kosovë (ARBK) nga data 11 Shkurt 2019 do të lansoj platformen e re elektronike për regjistrimin online të bizneseve.

Përmes sistemit të ri ju mund të aplikoni për regjistrim të biznesit, kërkesa për ndryshime në biznes dhe shërbime të tjera, të gjitha online. Për të hyrë në sistem ju kërkohet që paraprakisht të hapni llogari në https://rbk.rks-gov.net dhe pastaj do ta pranoni konfirmimin me email nga sistem.