<

Lajme

Ekipi i të Bërit Biznes i Bankës Botërore ndanë mirënjohje për ARBK-ën

Prishtinë, 23/12/2019

Ekipi i të Bërit Biznes i Bankës Botërore i ka ndarë mirënjohje ARBK-së duke e vlerësuar kohën dhe përpjekjet e vazhdueshme për zhvillimin e treguesve të të bërit biznes.

Ju mund ta shkarkoni raportin nga kjo faqe në internet:

https://www.doingbusiness.org/en/contributors/doing-business

 

Doing Business 2020 është i 17-ti në një seri vjetore raportesh që matin rregulloret që rrisin veprimtarinë e biznesit dhe ato që e kufizojnë atë. Kontributet si ato tuajat kanë qenë thelbësore për të siguruar cilësinë dhe përshtatshmërinë kohore të të dhënave në raportet e të Bërit Biznes dhe, sigurisht, do të ishim shumë të lumtur të mbështetemi në bashkëpunimin tuaj të vazhdueshëm në projekt.

 

Ne gjithashtu dëshirojmë t'ju ftojmë të vizitoni faqen tonë interaktive të internetit në http://www.doingbusiness.org, ku ne ju kemi falënderuar për kontributin tuaj të rëndësishëm në projekt në seksionin tonë "Contributors". Faqja e internetit ofron informacion më të detajuar mbi metodologjinë dhe studimet e sfondit dhe lejon pyetjet e personalizuara dhe krahasimet ndërshtetërore të treguesve. Faleminderit përsëri për ndarjen e ekspertizës suaj me ne.