MEDINA SH.P.K.
Emri i biznesit MEDINA SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810196396
Numri i biznesit 71058638
Numri fiskal 601113062
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 8
Data e regjistrimit 13/05/2014
Komuna Prizren
Adresa TURGUT OZAL PN.
Telefoni 044/261-817
E-mail ///
Kapitali 5,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Statusi në ATK ///
Personat e Autorizuar
Hylki Murati Agj. i Regj.
Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Hylki Murati 5,000.00€ 100.00%
Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
Aktivitet/et
1011 Përpunimi dhe konservimi i mishit Primarë
4799 Tregtia tjetër me pakicë, jo në dyqane, tezga ose tregje Tjera
4722 Tregtia me pakicë e mishit dhe produkteve të mishit në dyqane të specializuara Tjera
1013 Prodhimi i produkteve të mishit dhe i mishit të shpezëve Tjera