Mehdi Hajrizi B.I.
Emri i biznesit Mehdi Hajrizi B.I.
Emri tregtar D.P.T. " Penda "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810252908
Numri i biznesit 70142546
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 27/04/2004
Komuna Gllogoc
Adresa , Qendra e re Zejtare
Telefoni 044/176-280
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Statusi në ATK ///
Personat e Autorizuar
Mehdi Hajrizi Pronar
Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Mehdi Hajrizi 00.00€ 0.00%
Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
Aktivitet/et
4762 Tregtia me pakicë e gazetave dhe materialit të shkrimit, në dyqane të specializuara Primarë